«Книжковий дім – чудовий дім, завжди для всіх відкритий він»

«Книжковий дім – чудовий дім, завжди для всіх відкритий він»

«Книги – кораблі думки,які мандрують по хвилях часу

й бережно несуть свій дорогоцінний вантаж

від покоління до покоління»

Ф. Бекон

У вінок весняних свят гарно вплітається свято – Всеукраїнський тиждень дитячого читання, прикрашене особливим колоритом – дитячими дзвінкими голосами, сміхом, гумором і книгами.

Тиждень дитячого читання – свято тих, хто творить книгу і тих, хто любить читати, свято письменників і видавців, бібліотекарів і читачів, веселих пригод і літературних відкриттів, зустрічей з цікавими людьми та героями книг.

Традиційно такий тиждень пройшов і в секторі обслуговування дітей Оратівської центральної районної бібліотеки під гаслом «Книжковий дім – чудовий дім, завжди для всіх відкритий він». У цей період проходили різноманітні заходи, спрямовані на залучення підростаючого покоління до невичерпних джерел знань, прищеплювання дітям уміння самостійно працювати з книгою, аналізувати, робити висновки з прочитаного, виховування любові і поваги до книги.

Протягом Тижня для учнів 3-х класів Оратівської загальноосвітньої школи було проведено годину веселого настрою «Книга просить на гостини, в неї свято – іменини». Діти з цікавістю слухали розповідь про виникнення книги та книгодрукування, про шлях книги від глиняних табличок, до книги в сучасному вигляді, а також дуже активно відповідали на каверзні запитаннячка.

Цікаво пройшла вікторина «Час казки прийшов» для учнів 2-х класів, де діти дружніми командами залюбки занурилися в казково - книжкову країну, розширили свій світогляд, отримали частинку любові і тепла.

Не залишила байдужими жодного читача книжкова виставка «Драйвуй з новою книгою».

Цей тиждень був надзвичайно яскравим і неймовірно захоплюючим. Він приніс дітям багато позитивних вражень, додав знань, а бібліотеці – нових користувачів!

Тиждень дитячого читання закінчився і дитяча бібліотека чекає на юних відвідувачів, їх батьків, щоб знову відправитись у нові, цікаві та захоплюючі подорожі по безмежній Книжковій країні, де кожен читач відчує себе бажаним гостем.

/Files/images/DSC03331.JPG/Files/images/DSC03325.JPG/Files/images/DSC03319.JPG/Files/images/DSC03314.JPG/Files/images/DSC03308 (1).JPG

Кiлькiсть переглядiв: 344

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.