Всеукраїнський день бібліотек.

.В рамках проведення заходів, приурочених Всеукраїнському дню бібліотек та 70-річчю створення Оратівської районної бібліотеки, 30 вересня на Центральній площі смт Оратів відбулися святкові урочистості, темою для яких став цьогорічний девіз Української бібліотечної асоціації « Бібліотека – діалог, культура, мир!».

Захід розпочався на центральній площі селища флеш-мобом « Ми за мир, за єдину Україну», активними учасниками якого були письменники Оратівщини ( Т.Маковська, О.Дриль, О.Бажанюк, Л.Лобода ) та усі бажаючі.

/Files/images/Свято бібліотекаря 031.jpg/Files/images/Свято бібліотекаря 039.jpg/Files/images/Свято бібліотекаря 034.jpg/Files/images/Свято бібліотекаря 049.jpg

Кожна сільська книгозбірня представила книжково-ілюстративні виставки на яких розміщувалися матеріали про Україну, мову, видатних людей села, учасників АТО і т.д.

/Files/images/Свято бібліотекаря 042.jpg/Files/images/Свято бібліотекаря 040.jpg/Files/images/Свято бібліотекаря 047.jpg/Files/images/Свято бібліотекаря 006.jpg/Files/images/Свято бібліотекаря 017.jpg/Files/images/Свято бібліотекаря 019.jpg

Тут же функціонувала Бібліотераса, де кожен бажаючий міг записатися читачем до центральної районної бібліотеки і висловити свою думку на плакаті для чого потрібне читання « Читати щоб…».

/Files/images/DSCF7760.jpg

/Files/images/Свято бібліотекаря 027.jpg /Files/images/DSCF7750.jpg/Files/images/DSCF7763.jpg

Також діяла виставка плакатів « Ми за мир», на якій були представлені малюнки читачів бібліотек району.

/Files/images/Свято бібліотекаря 026.jpg

Свій відбиток руки у знак миру кожен бажаючий міг залишити на плакаті « Мирне небо - щасливе дитинство». Кращі плакати будуть передані учасникам АТО.

/Files/images/DSCF7746.jpg /Files/images/DSCF7747.jpg

У фойє бібліотеки оформлено виставку робіт бібліотечних працівників району « Бібліотека-територія творчості».

/Files/images/Свято бібліотекаря 060.jpg

Будь-яке свято – це завжди багато щирих, вірних друзів, це теплі слова вітань. Працівників бібліотек району вітали представники місцевої влади, начальник відділу культури і туризму РДА, директор центральної районної бібліотеки, керівники структурних підрозділів відділу культури, ветерани бібліотечної справи.

/Files/images/Свято бібліотекаря 067.jpg/Files/images/Свято бібліотекаря 074.jpg

Приємним було і те, що на свято завітав депутат Вінницької обласної ради Килимнюк Павло Вікторович, який виступив із вітальним словом та подарував кожній книгозбірні району енциклопедичне видання, а центральній районній бібліотеці - підбірку дитячих книг. за що користувачі та бібліотечні працівники району щиро вдячні йому.

/Files/images/Свято бібліотекаря 070.jpg

Усі, хто виступив на святі, побажали бібліотечним працівникам творчої наснаги, міцного здоров’я, натхнення, радості, щастя, добра і нових успіхів у їх благородній просвітницькій справі.

Кiлькiсть переглядiв: 142

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.