"Писанка мальована з любов'ю подарована"

"Писанка мальована з любов'ю подарована"

Є багато свят, які люблять зустрічати українці. Але одним з головних є весняне свято -Великдень. Це світле і добре свято несе з собою віру, надію і любов.

Великдень — день, у який християни святкують Воскресіння Ісуса Христа, що сталося на третій день по його смерті. Це - найважливіше християнське свято, котре виказує радість з приводу перемоги Божого Сина над Смертю тавічним Забуттям. У Воскресінні християни бачать підтвердження життя післясмерті, що і є головним змістом святкування.

Саме цій темі присвячена година духовності «Писанка мальована з любов’ю подарована» підготовлена та проведена в секторі обслуговування дітей Оратівської центральної районної бібліотеки для учнів 6 класів Оратівської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

На захід було запрошено Настоятеля храму Успіння Пресвятої Богородиці смт Оратів Української Православної Церкви Київського Патріархату отця Андрія.

Отець Андрій детально пояснив учням, звідки пішло свято Пасхи, як воно зв'язано з Ісусом Христом, ким був Ісус, про справи та страждання Ісуса, про його смерть і воскресіння, чому ми святкуємо Пасху в неділю, чому на Пасху фарбують яйця і про багато іншого, що стосується світлого свята Пасхи.

По закінченню заходу учням презентовано книжкову виставку «Великдень – свято Воскресіння».

/Files/images/DSCF8295.jpg

/Files/images/DSCF8289.jpg/Files/images/DSCF8300.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 113

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.