Повернутися до звичайного режиму

Презентація книги Павла Зубара "Ностальгія"

У читальній залі Оратівської центральної районної бібліотеки відбулась зустріч з творчою людиною – місцевим поетом, ветераном педагогічної ниви, аматором народної сцени Зубарем Павлом Сергійовичем.

Зустріч була приурочена до Всесвітнього дня рідної мови та виходу у світ першої поетичної збірки поета під назвою «Ностальгія».

Проживає Павло Зубар в чудовому куточку Оратівщини, мальовничому селі Медівка, землі, що дала багато гарних і творчих людей, серед яких і відомий письменник П.Інгульський.

Привітати Павла Сергійовича з виходом першої поетичної збірки прийшли голова Районної Ради Лошак Галина Василівна, перший заступник голови РДА Поліщук Василь Іванович,колеги по перу, місцеві поетеси - Явдокія Возна,Ольга Дриль, колеги по школі – Заріцька Г.О, Дем’янчук Г.П, директор районного будинку культури Ліванська Т.В зі своїм колективом, голова ветеранської організації Бикова З.С, односельці, користувачі бібліотеки.

Щиро дякував автор керівнику сільськогосподарського підприємства «Маяк» с.Медівка Сплодителю Петру Терентійовичу та всім, хто допоміг у виданні даної збірки.

Окрім поетичного слова Павло Зубар закоханий у пісню. Як зазначив поет у своїй автобіографії, ще з дитячих років любив українські народні пісні, обряди, звичаї. Маючи гарні вокальні дані, не зважаючи на поважний вік,не розлучається з піснею і донині. Співає в вокальному колективі при сільському будинку культури, виконує сольно пісні. Та особливо задушевно звучать пісні у виконанні Павла Сергійовича в дуеті з Петром Терентійовичем Сплодителем, у чому могли переконатися усі хто завітав на захід.

До уваги присутніх було представлено виставу матеріалів « Тебе я славлю,Боже правий, за все,що ти мені послав,що народивсь в розкішнім краї, що дав мені духовний скарб», про життєвий і творчий шлях поета,буклет та відео –презентація « З сімейного альбома Павла Зубара».

/Files/images/IMG_20180223_112234.jpg /Files/images/IMG_20180223_110454.jpg/Files/images/Зубар призентація 023.jpg/Files/images/Зубар призентація 035.jpg/Files/images/Зубар призентація 032.jpg/Files/images/Зубар призентація 025.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 296

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.