«Поезія – це завжди неповторність, якийсь безсмертний дотик до душі»

21 березня у читальній залі Оратівської центральної районної бібліотеки відбулися літературні зустрічі присвячені Всесвітньому дню поезії.

Всесвітній день поезії – свято, яке відзначається щороку в день весняного рівнодення 21 березня.

У цей день на поетичному святі в бібліотеці зібралися члени клубу за інтересами «Співрозмовник», а також люди пера і слова Оратівського краю, а саме Явдокія Возна, Ольга Дриль, Тетяна Маковська, Павло Зубар, Людмила Лобода. Це ті люди, які дарують оточуючим тепло серця, добрий настрій, хто словом доносить до нас красу і велич рідного краю, збуджує замисли і почуття. В затишній, дружній, невимушеній атмосфері звучали вірші місцевих поетів, які із задоволенням ділилися з присутніми своїми присвятами, особистими думками, відчуттями та емоціями. Прочитані поетичні рядки звучали проникливо і щиро.

Учасники сьогоднішнього зібрання мали нагоду вперше познайомитися з віршами голови районної ради Галини Лошак , які вразили своєю проникливістю та глибоким змістом.

У народі кажуть, що поезія – це музика душі. Родзинкою заходу був самодіяльний композитор із с.Підвисоке Починок Микола Миколайович з колективом «Молодички». Микола Миколайович крім того що пише вірші, ще й пише музику на слова віршів місцевих поетів. Близько 20 таких пісень прозвучало на заході у виконанні М.Починка та його колективу.

Подібні заходи завжди збагачують присутніх новими враженнями, дають змогу висловити свої емоції, почуття, знайомлять із незнаними тонкощами душі, талантами та уподобаннями інших. Приємно, що такі зустрічі працюють на те, щоб зміцнити дружню колективну атмосферу. Директор районної бібліотеки Тетяна Антонець висловила щиру подяку всім, хто створював поетичний настрій.

/Files/images/DSCF9333.JPG

/Files/images/DSCF9344.JPG

/Files/images/DSCF9351.JPG

/Files/images/DSCF9353.JPG

/Files/images/DSCF9362.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 409

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.